Persbericht 10 december 2012

2500 Reclames op ReclameGemist.tv

Persbericht ReclameGemist.tv
10 december 2012

‘Reclames op TV en internet zijn vervelend, zijn niet leuk en worden mij opgedrongen. Tijdens de reclame op TV zapp ik weg, ga naar het toilet of pak een nieuwe zak chips en een biertje’.

Dat is de perceptie van veel TV kijkers in Nederland. En inderdaad, veel reclames zijn niet bijzonder. En laten we eerlijk wezen, veel van de commercials op TV ontbeert enige vorm van creativiteit; we kennen allemaal de bekende reclames van wasmiddelen als absoluut dieptepunt.

Echter, er zijn ook heel veel reclames die wél de moeite waard zijn om te bekijken of die je nog eens terug zou willen zien. Er zitten pareltjes tussen die je zelfs meerdere malen opnieuw bekijkt.

Om te laten zien dat reclames wel leuk kunnen zijn hebben we op ReclameGemist.tv 2500 reclames bij elkaar gebracht. Een verzameling van leuke, minder leuke, goede, erg goede, fantastische maar ook minder geslaagde commercials. De reclames zijn zowel Nederlandstalig als Engelstalig en niet alleen van de grote multinationals maar ook van kleinere, lokale bedrijven.

De reclames zijn ondergebracht in een aantal categorieën. Er is een categorie ‘Favorieten’ waarin altijd minimaal 50 bijzondere reclames opgenomen zijn en er is tevens een categorie ‘Classics’ met een groot aantal klassiekers uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw.

Uiteraard zijn alle reclames eenvoudig via sociale media te delen met vrienden en familie, men kan ReclameGemist.tv volgen op Twitter, Facebook en Google+ en het is erg eenvoudig om aan te geven of een reclame in de smaak valt. De 10 reclames met de beste beoordeling zullen op de homepage van ReclameGemist.tv vermeld worden. Zonder de pretentie te hebben ooit een volledig beeld te kunnen geven van de Nederlandse reclamewereld worden er dagelijks nieuwe én oude reclames toegevoegd zodat men iedere dag nieuwe commercials kan bekijken op PC en laptop maar uiteraard ook op smart phones en tablets.

Reclamebureaus en bedrijven hebben de mogelijkheid om hun eigen reclames aan te leveren zodat deze op ReclameGemist.tv opgenomen kunnen worden. Zij hebben tevens de mogelijkheid om op de site te adverteren en hiermee hun reclames extra onder de aandacht van de bezoekers van ReclameGemist.tv te brengen.

Voor meer informatie neemt u contact op met het team van ReclameGemist.tv

Cees van Dongen
Telefoon: +31 (0)6 46231706

Website: http://ReclameGemist.tv
Email: info@ReclameGemist.tv
Twitter: @ReclameGemist
Facebook: Reclame Gemist
Google+: Reclame

 
 

Super Bowl 2014

Socialize