Over ReclameGemist.tv

Na UitzendingGemist, RTL XL, Debat gemist, SBS Programma Gemist en anderen ontbrak er nog iets…ReclameGemist!

Buh, reclames? Ja, reclames!

Reclames zijn namelijk wel leuk, soms zelfs briljant. Punt is alleen dat 99% van de reclames opgedrongen wordt. Op de momenten waarop je ze juist niet wilt zien. En de reclames die jij niet wilt zien. En laten we eerlijk wezen, het het merendeel van de commercials is ook niet om aan te zien.

Daarom is er ReclameGemist waar JIJ fantastische reclames bekijkt op het moment dat JIJ dat wil, waar JIJ dat wil en hoelang JIJ wil.

Wij nodigen je van harte uit om eens rond te klikken en de leukste reclames uit binnen- en buitenland te bekijken. Ook uiterst belabberde commercials staan overigens op ReclameGemist.tv want we willen een zo volledig mogelijk beeld geven. Onze favorieten staan altijd op de homepage en er komen iedere dag wel nieuwe reclames bij.

Wil je meer weten over ReclameGemist.tv? Kijk dan in onze FAQ met de meeste gestelde vragen en antwoorden.

ReclameGemist.tv is een project van mySocialNetwork. mySocialNetwork is een kleine, maar zeer gedreven groep mensen met een jarenlange ervaring op het gebied van internet, intranet en online communities.

Andere projecten van mySocialNetwork.nl zijn onder meer populaire sites als PolitiekenTwitter.nl, BestuurlijkNieuws.nl, workT.nl en TwitterStreams.nl.

Meer info: mySocialNetwork.nl

Het team van ReclameGemist.tv wenst je veel kijk plezier met de filmpjes op ReclameGemist.tv.


Over ReclameGemist.tv, 9.0 out of 10 based on 1 rating

 
 

Super Bowl 2014

Socialize